Boekhouder E-commerce.

Boekhouder E-commerce

Boekhouder E-commerce2024-07-08T02:46:10+00:00

Totale belastingnaleving en strategische financiële groei voor je internationale E-Commerce bedrijf, tegen een vast bedrag

ZONDER het slachtoffer te worden van te dure diensten of
te liggen klungelen met complexe buitenlandse wetten

Profiteer van tientallen jaren financiële wijsheid en ervaring, en ontwikkel een naadloos belastingproces

Geen belastingproblemen en financiële onzekerheid terwijl je internationaal verkoopt?

Raak jij je zuurverdiende winst kwijt door complexe internationale belastingregels, en weet je niet hoe je hier verandering in brengt?

Het kan lastig zijn te moeten navigeren door alle financiële aspecten van een internationaal e-commercebedrijf.

Je bent voortdurend bezig met het opschalen van je activiteiten, het naleven van de belastingregels en het onder controle houden van je financiën. En het is veel complexer dan je had verwacht.

Misschien heb je al wat deskundige financiële begeleiding gezocht en ben je op adviseurs gestuit die meer aan zichzelf denken dan aan jou.

Adviseurs die veelbelovend lijken – tot hun extra maandrekeningen, trage reacties en onzorgvuldige fouten
het een constante strijd maken om je financiën te beheren.

Diep van binnen weet je dat je een betrouwbaar en ervaren persoon nodig hebt,
om boetes, extra kosten en bevroren rekeningen te voorkomen.

Een snelle, effectieve oplossing
is nog nooit zo dringend geweest

Laten we even reëel zijn. Bedenk eens wat er gebeurt als je deze belasting- en geldzorgen negeert. Je loopt het risico winst te verliezen – het geld die de expansie en welvaart van je bedrijf zou moeten stimuleren.

Fouten maken met de belasting? Dat kan je in grote problemen brengen, zoals boetes, verboden of beperkingen, die zowel je winst als reputatie kunnen aantasten.

Het is niet alleen je bedrijf

De constante stress over financiën kan zomaar je leven overnemen. Merk je wel eens dat je thuis niet echt aanwezig bent?

Ben je vaak stil aan tafel? Voel je je afgeleid terwijl je een bakje koffie doet met vrienden, waarbij je gedachten steeds afdwalen naar onopgeloste belastingkwesties in plaats van op het gesprek gefocust te zijn?

Je hoofd zit vol met belastingdeadlines en alle complexiteiten ervan, terwijl je eigenlijk zou moeten genieten met je dierbaren.

Het aansturen van een succesvol e-commercebedrijf mag niet betekenen dat je je gemoedsrust opoffert of dat je niet meer echt kunt leven.

Maak je niet druk, er is een makkelijke oplossing…

Boekhouder E-commerce

De brug naar financiële duidelijkheid en groei

Boekhouder E-commerce is bedoeld om je te helpen volledige fiscale naleving te bereiken, met 100% op maat gemaakte oplossingen, belastingplanning en actuele, inzichtelijke dashboards.

Wij beheren niet alleen je maandelijkse boekhouding en AL je belastingzaken, maar bieden ook proactieve strategische oplossingen die verder gaan dan de dagelijkse boekhouding. Dit omvat het vaststellen van mogelijkheden voor belastingoptimalisatie, financiële groei en efficiëntieverbeteringen.

Maak kennis met oprichters Etienne en Sayit

Etienne heeft al meerdere internationale ecommercebedrijven opgeschaald, met een uitgebreid netwerk in de branche. Bovendien bezit zijn familie al meer dan 30 jaar een adviesbureau, gespecialiseerd in strategieën voor maximaal belastingvoordeel.

Sayit is registeraccountant, met up-to-date kennis van de meest recente wet- en regelgeving. Als RA-manager bij Deloitte onderscheidde hij zich als toppresteerder, waarbij hij zijn team op vakkundige wijze via uitgebreide audits door de belastingautoriteiten leidde. Daarbij was hij de voornaamste contactpersoon met inspecteurs.

In het meeste financiële advies voor e-commercebedrijven ontbreekt er vaak een cruciaal element: praktische toepasbaarheid en kennis van doorgewinterde experts op
het gebied van zowel e-commerce als financiën.

En daar wil het tweetal verandering in brengen.

Hun missie? Gepersonaliseerde, strategische financiële begeleiding bieden, oftewel een echte e-commerce-ervaring.

Wat onze klanten zeggen

Als startende ondernemer raakte ik verdwaald in een zee van juridische documenten en financiële termen. Dankzij Suits Finance kreeg ik niet alleen duidelijke contracten en een BV-structuur, maar ook het vertrouwen om mijn bedrijf op te schalen. Ze leveren echt maatwerk.
Lars van Kampen
Als startende ondernemer raakte ik verdwaald in een zee van juridische documenten en financiële termen. Dankzij Suits Finance kreeg ik niet alleen duidelijke contracten en een BV-structuur, maar ook het vertrouwen om mijn bedrijf op te schalen. Ze leveren echt maatwerk.
Lars van Kampen
Als startende ondernemer raakte ik verdwaald in een zee van juridische documenten en financiële termen. Dankzij Suits Finance kreeg ik niet alleen duidelijke contracten en een BV-structuur, maar ook het vertrouwen om mijn bedrijf op te schalen. Ze leveren echt maatwerk.
Lars van Kampen

Het pakket
Boekhouder E-commerce

Wij bieden 100% maatwerkoplossingen, met de hulp van een topteam en moderne technologische systemen. Dit zorgt ervoor dat je bedrijf alle ondersteuning krijgt die het nodig heeft, zodat je zorgeloos kunt groeien.

Dit is wat je krijgt:

Volledige maandelijkse boekhouding

Houd je financiën onder controle met ons professionele beheer. Je financiële administratie blijft helder, actueel en compliant, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Ons team van experts beheert je rekeningen 24/7.

Volledige belastingafhandeling

Wij nemen de belastingdruk van je schouders. Van omzet-, inkomsten- tot vennootschapsbelasting, wij regelen het allemaal, waardoor je altijd aan de meest recente wet- en regelgeving voldoet.

Ad hoc advies

Gespecialiseerd advies over boekhouding, belasting en vermogensbeheer is slechts één verzoekje verwijderd. Neem zelfverzekerd beslissingen, wetende dat er deskundige experts in de buurt zijn om je te begeleiden.

Financiële begeleiding

Onze coaching gaat verder dan basisadvies. Samen met jou bepalen we een strategie voor belastingoptimalisatie en efficiënte edrijfsstructurering, zodat je je bedrijf effectiever kunt laten groeien.

Waarom e-commerce ondernemers
voor Suits Finance kiezen?

Op maat gemaakte
oplossingen

Met behulp van de nieuwste technologie creëren wij inzichtelijke dashboards om al je boekhouding op één plek te houden. Geen verwarring meer.

Persoonlijke aanpak en
snelle service

Wij garanderen persoonlijke aandacht en reactie binnen 24 uur op vragen, 7 dagen per week.

Vooraf opgestelde prijzen

Bij ons kom je niet voor ongewenste verrassingen te staan aan het einde van de maand. Wij bieden duidelijke prijzen vooraf, zodat je stressvrij je financiën kunt plannen.

Snelle reactie op vragen (24 uur).

In de wereld van e-commerce is tijd van essentieel belang, en wij begrijpen dat financiële vragen en uitdagingen niet lang kunnen wachten. Daarom hebben we een reputatie opgebouwd met onze snelle respons service.

Wanneer je contact met ons opneemt met een vraag, probleem of verzoek tot advies, hoef je geen dagen te wachten. Ons toegewijde team doet er alles aan om binnen 24 uur contact met je op te nemen en ervoor te zorgen dat urgente zaken de aandacht krijgen die ze verdienen.

Boekhouder E-commerce

Onze dienst is met name geschikt in de volgende gevallen:

 • Je bent een e-commerce ondernemer met een omzet van meer dan € 20.000 per maand, en streeft naar groei of uitbreiding.
 • Je verkoopt goederen in meerdere landen, waarbij je te maken hebt met diverse lokale wetten en belastingregels.

 • Je bedrijf groeit, terwijl je huidige financiële ondersteuningssysteem tekort schiet, of het nu is door een gebrek aan e-commerce kennis of door onvoldoende expertise.
 • Je bent een dropshipper, een online retailer op platforms als Bol.com en Amazon, of je hebt een onafhankelijke winkel met het plan om te groeien.
 • Je staat open voor innovatieve financiële strategieën en gebruikt de nieuwste technologie om je activiteiten te stroomlijnen.

Klinkt dit goed?
Zo gaat het proces:

Als Suits Finance de juiste partner lijkt voor je e-commerce onderneming, zie je hier onze benadering tot volledige financiële duidelijkheid.

Eerste consultatie

We beginnen met een diepgaand gesprek om je bedrijfsmodel, financiële verleden en doelstellingen te begrijpen. Deze sessie helpt ons de aanpak af te stemmen op je specifieke behoeften en ambities.

Financiële gezondheidscheck

Ons team doet een uitgebreide beoordeling van je huidige financiële status, waarbij sterke en zwakke punten en mogelijkheden tot verbetering worden vastgesteld. Dit omvat het analyseren van je inkomstenstromen, uitgaven, belastingverplichtingen en nalevingsstatus.

Strategische planning

Op basis van onze bevindingen, ontwikkelen we een op maat gemaakt financieel plan dat uitvoerbare stappen opstelt voor belastingoptimalisatie, efficiëntieverbeteringen en groeistrategieën. Dit plan is ontworpen op flexibiliteit en schaalbaarheid en zal worden aangepast naarmate je bedrijf verder groeit.

Implementatie, onboarding en ondersteuning

Nu het plan klaar is, beginnen we met het implementeren van de overeengekomen strategieën. Ons team staat voor je klaar voor voortdurende ondersteuning, advies en eventuele aanpassingen. Onze proactieve aanpak zorgt ervoor dat je altijd up-to-date bent.

Regelmatige updates en controles

Wij verstrekken regelmatig updates over je financiële status, inclusief prestaties ten opzichte van doelstellingen, aanstaande belastingverplichtingen en eventuele wijzigingen in de regelgeving die van invloed kunnen zijn op je bedrijf. Daarnaast plannen we periodieke controles om de voortgang te beoordelen en strategieën te verfijnen naarmate je bedrijf zich ontwikkelt.

De investering

Kies het pakket dat het beste aansluit bij je bedrijfsmodel, en krijg toegang tot ons deskundige e-commerce boekhoudteam voor al je financiële vereisten.

Eenmanszaak

 • Omzetbelasting opstellen en indienen

 • Maandelijkse administratie, ook inzichtelijk via een dashboard

 • Elk kwartaal een financieel strategie gesprek

 • Onbeperkt mutaties en facturen indienen

 • Vol automatische boekhouding

 • Ad Hoc advies
 • 1 gratis volledig custom made contracten per jaar ( t.w.v. 400)
 • 7 dagen per week bereikbaar

€ 170/maand

VOF

 • Omzetbelasting opstellen en indienen

 • Maandelijkse administratie, ook inzichtelijk via een dashboard

 • Elk kwartaal een financieel strategie gesprek

 • Onbeperkt mutaties en facturen indienen

 • Vol automatische boekhouding

 • Ad Hoc advies
 • 1 gratis volledig custom made contracten per jaar ( t.w.v. 400)
 • 7 dagen per week bereikbaar

€ 220/maand

Besloten vennootschap

 • Maatwerk voor Specifieke Behoeften

 • VPB Indienen opstellen en indienen
 • Dividend Belasting opstellen en indienen
 • Jaarrekening opstellen + Deponeren

 • CBS rapportage Indienen

 • Maandelijkse administratie van de BV deze is ook inzichtelijk via een dashboard

 • Elk kwartaal een financieel strategie gesprek

 • Onbeperkt mutaties en facturen indienen

 • Vol automatische boekhouding

 • Ad Hoc advies

 • 2 gratis volledig custom made contracten per jaar ( t.w.v. 800)

 • Opstellen van persoonlijke lening vanuit je holding, met rente die je kan aftrekken

 • 7 dagen per week bereikbaar

 • Loon administratie: dit is nodig voor je DGA Salaris dat je moet uitkeren naar jezelf.

€ 400/maand

Een paar voorbeelden hoe Suits Finance
ondernemers heeft geholpen bij hun belastingen

Jeffrey kwam in een bureaucratische nachtmerrie terecht. De verkeerde informatie van zijn vorige accountant had tot ernstige vertragingen geleid bij zijn BV + Holding- en DGA-aanvragen. Door een fout was zijn DGA-salaris opgelopen tot € 15.000 per maand, een aanzienlijke overbelasting. Het juridische team van Suits Finance heeft rechtstreeks contact opgenomen met de Belastingdienst. We hadden het misverstand rechtgezet en zijn salaris aangepast aan het standaardtarief, waardoor de kostbare fout was hersteld en Jeffrey’s bedrijf weer op de rails werd gezet.

Thijs werd geconfronteerd met een enorme achterstand van bijna 3 jaar, een periode waarin belangrijke deponeringen, waaronder jaarrekeningen en aangiften vennootschapsbelasting, werden verwaarloosd. Hierdoor liep hij het risico met juridische gevolgen geconfronteerd te worden. Suits Finance kwam toen in het spel, nam contact op met de vorige accountant en bracht op nauwkeurige wijze alle ontbrekende elementen van zijn financiële geschiedenis samen. Ons snelle optreden en strategische begeleiding boden de oplossing voor zijn vergissingen uit het verleden, waardoor Thijs met een gerust hart zijn bedrijf verder kon laten groeien.

Een groep van vijf ambitieuze ondernemers waagde zich met hoge verwachtingen aan dropshipping, maar werd al snel overweldigd door de complexiteit van het beheren van meerdere eenmanszaken en partnerschappen. Hun fragmentarische aanpak, gebaseerd op verspreid advies, had hen in een benarde positie gebracht. Ons team bij Suits Finance was de reddingslijn die ze nodig hadden en bood duidelijke, praktische begeleiding om de activiteiten te stroomlijnen. We hebben hun financiële situatie verduidelijkt, zodat ze goed inzicht kregen in hun verplichtingen en kansen en waardoor ze hun onderneming konden voortzetten.

Het snelle succes van Willem veranderde bijna in een crisis toen de bank zijn tegoeden bevroor, doordat ze wantrouwend waren tegenover de plotselinge toestroom van geld. Suits Finance werkte nauw samen met de risicoafdeling van de bank, waarbij de legitimiteit van Willems inkomsten werd aangetoond en duidelijk werd gemaakt dat deze voortkwamen uit standaard bedrijfsactiviteiten. Onze proactieve aanpak en grondige kennis van Willems activiteiten hebben een snelle oplossing mogelijk gemaakt, waardoor zijn financiën in recordtijd konden worden vrijgegeven, een proces dat doorgaans weken in beslag kan nemen.

Directe belastingvermindering voor je bedrijf

In het e-commerce traject zit jij al te lang in de cyclus van financiële verwarring en complexiteit. Je hebt al verschillende benaderingen geprobeerd – van online artikelen tot advies van kennissen, maar je komt steeds weer terug op het punt waar je begon. Je beseft nu dat er voor echte verandering een nieuwe aanpak nodig is.

Je zou zelf alles kunnen blijven uitproberen, maar dan loop je mogelijk de groei en stabiliteit mis waar je juist naar streeft.

Het ergste van alles is dat je te maken kunt krijgen met hoge boetes, serieuze verboden en een grote lading stress.

Je kunt vandaag nog de stap zetten om je rekeningen en belastingen te laten afhandelen door experts die gespecialiseerd zijn in e-commerce financiering.

Breng geen dag langer in onzekerheid door. Klik op de onderstaande knop om je transformatie te starten.

Overzichtelijke rekeningen en belastingen

Stel je een toekomst voor waarin belastingdeadlines geen stress meer met zich meebrengen…

En waarin je groei niet langer wordt beperkt door je bedrijfsstructuur of boekhoudkundige puinhoop.

Dit is wat wij bij Suits Finance voor je voor ogen hebben.

 • Geen gokspelletjes meer met belastingen en compliance

 • Strategische, op maat gemaakte financiële planning voor je e-commercebedrijf

 • Snel, deskundig advies wanneer je het nodig hebt

Verwacht langetermijn-groei voor je e-commercebedrijf, met een deskundig team dat proactief achter de schermen werkt.

Veelgestelde vragen

Zijn jullie aangesloten bij de NBA?2024-07-03T09:57:32+00:00

Ja, Sayit is beëdigd en geregistreerd bij de NBA.

Waarom is jullie prijs hoger dan van een normale accountant?2024-07-03T09:59:59+00:00

Onze prijzen weerspiegelen de gespecialiseerde expertise en uitgebreide service die speciaal is afgestemd op e-commerce bedrijven. We gaan verder dan alleen boekhouden en bieden ook maandelijks financieel beheer, strategisch advies en een snelle-reactie-garantie, waardoor we een waarde bieden die veel verder gaat dan de typische accountant-klantrelatie.

Zijn er langetermijncontracten of verplichtingen?2024-07-03T10:02:40+00:00

Nee, we hebben geen langetermijncontracten, je kan van maand tot maand kiezen. Je kunt op elk moment opzeggen als je behoeften veranderen.

Kan Suits Finance de unieke belasting vereisten van mijn internationale e-commerce bedrijf aan?2024-07-03T10:02:45+00:00

Absoluut. Dit is onze specialiteit, dankzij onze uitgebreide ervaring in e-commerce en financiën in de afgelopen tien jaar. We hebben direct contact met de belastingdienst en hebben diverse audits zelfstandig uitgevoerd. Met ons aan uw zijde hoeft u zich geen zorgen te maken over belastingkwesties die de groei van uw bedrijf bedreigen.

Wat maakt Suits Finance anders dan andere financiële diensten?2024-07-03T10:02:49+00:00

Wij bieden geen pasklare oplossingen. In feite profiteren al onze klanten van 100% maatwerkoplossingen met intuïtieve dashboards en snelle reacties. We werken proactief achter de schermen om te anticiperen op financiële uitdagingen en deze te beperken naarmate je bedrijf groeit.